Modelingul în rândul celor mai mici! (partea a II-a)

Modelingul în rândul celor mai mici! (partea a II-a)

Modelingul în rândul celor mai mici! (partea a II-a)

Învățați-vă copii să fie unici. În acest fel, ei nu se vor simți presați să fie ca toți ceilalți.

În acest articol vreau să continui lista celor mai stilați copii din țara noastră, căci ei merită să fie văzuți/urmăriți și admirați! Dacă vă doriți un copil „îmbrăcat nu ca toți”, un copil cu hăinuțe mai deosebite… atunci urmăriții, sunt sigură că vă puteți inspira de le ei și mai și puteți afla de unde sunt achiziționate minunatele outfit-uri.

1. Sava Beatrice, 3 ani
Beatrice este o fetiță tare gingașă, frumoasă și plăpândă. Este mereu veselă și plină de emoții, capabilă să cucerească pe oricine! Mama micii fashioniste ne spune că face shopping ori de câte ori are ocazia, adoră să-și îmbrace mica prințesă, iar tata e pur și simplu încântat de ce face mami! Ținutele pentru Beatrice sunt achiziționate cel mai des online, iar ce ține de careva brand-uri îndrăgite la hăinuțe, atunci nu au, ce vede mami și îi place, aia și cumpără. Beatrice e la etapa când deja înțelege ce îmbracă și cum să asorteze ținutele, astfel deja are un stil al ei. Iar ce ține de modeling, are și experiență deja, fiind model pentru câteva brand-uri autohtone și unul internațional. Iar în luna aceasta o puteți admira și la Fashion Week Moldova, unde va fi în calitate de model.

2. Avram Valentina, 5 ani.
Valentina este un copil minune, o fire veselă, sociabilă, inteligentă și mereu aflată în mișcare. Mariana, mama Valentinei ne spune că este pur și simplu binecuvântată având-o pe ea ca fiică, mereu și-a dorit o fetiță și acum se simte împlinită! Valentina, mai bine de un an practică înotul, iar recent a trecut testare la Academia de Șah din Moldova, unde a trecut cu brio nivelul 0. Deci, plus la toate v-a mai face și șah. Micuța fetiță este un model, în sensul deplin a cuvântului: a colaborat cu brand-urile autohtone: Babylinna, Vasconi, Minilady, etc. A defilat în cadrul Moldova Fashion Days 2018, s-a filmat în nenumărate spoturi publicitare și încă totul este într-o continuă derulare. Tata își mai dorește ca mini modelul lor să mai facă și tenis, pentru a-și dezvolta noi abilități și cunoașteri. Părinții tot ce îșidoresc în continuare, este ca mica lor minune să crească sănătoasă și veselă!


3. Chistol Andreea, 3 ani.

Andreea este o mică leoaică (după zodie) foarte încrezută în sine, independentă, care „totul știe și totul poate”. Știe cum să obțină ce își dorește mereu, nu-i place să fie ajutată și mereu e „plină de treabă”. Recent Andreea noastră „a primit în dar” de la părinți o surioară mai mică și tare dulce. Mama, având deja 2 prințese acasă face shopping destul de des, pledând pentru shopping-ul online. Brand-uri îndrăgite fiind: Zara, Next, River Island, Mothercare și recent a început a-și coase ținutele la comandă. Andreea a participat o singură dată la Kids Fashion Days Moldova, însă a fost un eveniment prea obositor pentru ea și părinții au decis că copilul este mult prea mic pentru astfel de evenimente. Însă ea, este un adevărat model pe instagram, unde o puteți admira pe ea și minunatele-i ținute (o găsiți: ella.mom). Tata e pur și simplu mândru de prințesa lui și de cum mami o îmbracă. Cum am mai spus, Andreea peste tot se află în centru atenției, fie din cauza că este un copil activ, fie datorită ținutelor ei. De multe ori a fost recunoscută în stradă după profilul de instagram. Părinții își doresc ca ea mereu să rămână așa: ÎNCREZUTĂ!

4. Tabuncic Miroslava, 4 ani.
Este o fetiță gingașă, dulce și care crede în magie și minuni! Adoră să fie în centru atenției (ca orice femeie defapt) și mai este și foarte comunicabilă. Împreună cu mama, mereu sunt în căutarea de hăinuțe frumoase și stilate, nu are careva preferințe, deci cum mami asortează ținutele așa și este bine. Mira este model de la vârsta de 3 ani, a făcut o școală de modeling iar apoi au urmat nenumărate colaborări cu brand-urile locale și internaționale. A participat la nenumărate concursuri de modă din Moldova, România, Ukraina. Iar la doar 4 ani a dat primul ei interviu la televiziune. Părinții îi sunt mereu alături și o susțin în toate, iar tata este cel mai mândru tătic cu acest mini model în casă. Pentru ai urmări activitatea Miroslavei o găsiți pe instagram (miroslava_tabuncic) iar dacă aveți careva întrebări legate de ținute/concursuri/defilări apelați la mama fetiței, care cu drag vă v-a răspunde la orice întrebare.

5. Lîsîi Amelia, 4 ani.
Ca orișice fetiță, este o fire sensibilă și gingașă. Îi place să danseze și să picteze. Mama, încearcă să-și îmbrace copilul cât mai stilat și cu bun-gust, optează pentru shopping-ul online, foarte rar apelând la magazinele din oraș. Nu are o carieră în modeling, însă până la urmă este doar un copil și totul abia urmează. Amelia este o fetiță foarte deșteaptă, deja știe cum trebuie să-și asorteze corect ținutele, iar pe alocuri mama o mai ajută. Adoră rochițele și știe să se bucure de orice achiziție nouă. Arina, mama Ameliei nu pune preț pe hăinuțe, ea spune că important este ca copilului să se simtă confortabil în orice ținută. Pentru a vă inspira la capitolul „cum să-mi îmbrac copilul”, o puteți urmări pe Amelia pe instagram (arina_amy_)

IUBIȚI-VĂ COPII MAI PRESUS DE ORICE! Iar noi așteptăm să ne scrieți și despre alți copii care pot fi sursă de inspirație pentru mulți alți părinți!

eumamica

Copii

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT